Jan Willem Steunenberg

Jan Willem Steunenberg  (Hotelschool The Hague - Hospitality Business School) is ondernemer en eigenaar van sensorische marktonderzoeksbureaus in Utrecht, Wageningen en Vlaardingen.

Sinds 2001 woont hij in Utrecht in het stadsdeel Leidsche Rijn. In dit nieuwe en dynamische deel van Utrecht heeft hij diverse grote publieksevenementen geïnitieerd en georganiseerd, onder meer het Drakenbootfestival, Strand Kookt en Festival Strand.
Als voorzitter van de Mixed Hockey Club Fletiomare was hij in 2015 de drijvende kracht achter het oprichten van de nieuwe Hockey Vereniging Rijnvliet in Utrecht. Jan Willem is tevens oprichter en voorzitter van de Stichting Leidsche Rijn Marketing en in die rol werkt hij nauw samen met Utrecht Marketing en de gemeente Utrecht. Daarnaast is hij lid van de Raad van Toezicht van het Centraal Museum in Utrecht.

Begin 2019 is hij lid geworden van de Utrecht Development Board. Jan Willem is getrouwd en heeft 3 dochters.» » Jan Willem Steunenberg

Richard KraanRichard Kraan INTERVIEW

"Leefbaar, gezond en uitdagend"

“Niet wachten tot problemen ons boven het hoofd groeien. Nu inzetten om Utrecht leefbaar, gezond en uitdagend te houden”. Voor UtrechtDB-lid Richard Kraan is dit het centrale thema. “Werkgelegenheid, voorkomen van uitsluiting, daar moeten we aan werken. Als we slagen, zijn we als stad uniek.”

Vanaf het eerste uur, de oprichting in 2009, draait Richard Kraan mee in de UtrechtDB. Hij was een van de wegbereiders voor het platform dat wil dienen als smeerolie voor samenwerking tussen overheid, bedrijven en opleidingen in de stad Utrecht.

> Lees het hele interview   > Alle interviews