Jan Willem Steunenberg

Jan Willem Steunenberg  (Hotelschool The Hague - Hospitality Business School) is ondernemer en eigenaar van sensorische marktonderzoeksbureaus in Utrecht, Wageningen en Vlaardingen.

Sinds 2001 woont hij in Utrecht in het stadsdeel Leidsche Rijn. In dit nieuwe en dynamische deel van Utrecht heeft hij diverse grote publieksevenementen geïnitieerd en georganiseerd, onder meer het Drakenbootfestival, Strand Kookt en Festival Strand.
Als voorzitter van de Mixed Hockey Club Fletiomare was hij in 2015 de drijvende kracht achter het oprichten van de nieuwe Hockey Vereniging Rijnvliet in Utrecht. Jan Willem is tevens oprichter en voorzitter van de Stichting Leidsche Rijn Marketing en in die rol werkt hij nauw samen met Utrecht Marketing en de gemeente Utrecht. Daarnaast is hij lid van de Raad van Toezicht van het Centraal Museum in Utrecht.

Begin 2019 is hij lid geworden van de Utrecht Development Board. Jan Willem is getrouwd en heeft 3 dochters.» » Jan Willem Steunenberg

Quinten PeelenQuinten Peelen INTERVIEW

"De culturele sector is hechter geworden"

Quinten Peelen, directeur K. F. Hein Fonds, ziet na de Corona-verlamming de levenslust van de culturele sector in en om Utrecht opleven. “Ik denk dat we een tijd ingaan van experimenteren, nieuwe vormen. En delen, via open source of fysiek” zegt hij in ons interview bij vertrek uit de Utrecht Development Board. “Corona maakt dingen mogelijk die heel moeilijk leken”.

> Lees het hele interview