Utrecht sterker samen met Flevoland en Noord-Holland

De Utrecht Development Board (UDB) zou je een denktank kunnen noemen. Wij zetten ons in voor stad en omgeving Utrecht, of het nu de Jaarbeurs betreft, oplossingen voor leegstand zoeken of de nieuwe Internationale School entameren. We komen uit alle hoeken van de stad Utrecht: bedrijfsleven, wetenschap, opleidingen, maar ook jonge bedrijvigheid, zoals de gaming-industrie. De missie van de UDB luidt: ‘verbinden, versnellen en verzilveren'. Kort gezegd: wij brengen mensen en belangen bij elkaar, stimuleren hun samenwerking om zo stad en regio te versterken.

Lees de hele column op DUIC.

Trude Maas-De Brouwer
Voorzitter Utrecht Development Board


> Aanmelden nieuwsbriefUtrecht Development Board » Utrecht sterker samen met Flevoland en Noord-Holland

Richard KraanRichard Kraan INTERVIEW

"Leefbaar, gezond en uitdagend"

“Niet wachten tot problemen ons boven het hoofd groeien. Nu inzetten om Utrecht leefbaar, gezond en uitdagend te houden”. Voor UtrechtDB-lid Richard Kraan is dit het centrale thema. “Werkgelegenheid, voorkomen van uitsluiting, daar moeten we aan werken. Als we slagen, zijn we als stad uniek.”

Vanaf het eerste uur, de oprichting in 2009, draait Richard Kraan mee in de UtrechtDB. Hij was een van de wegbereiders voor het platform dat wil dienen als smeerolie voor samenwerking tussen overheid, bedrijven en opleidingen in de stad Utrecht.

> Lees het hele interview   > Alle interviews