Utrecht krijgt lef

Interessant, wat de Grand Départ allemaal in beweging brengt. Die enkele dagen feest in juli bij de start van de Tour de France vergen strakke en kostbare voorbereiding. Bovendien zet je een tandje bij, wanneer je als Utrechtse Tourorganisatie de doelstelling hebt om ‘legacy' achter te laten, een stevige nalatenschap voor de hele stad. Waarbij je ontevreden bent als die nalatenschap vooral zou bestaan uit omzetcijfers van de horeca en de aantallen overnachtingen. Of het aantal keren dat de Dom in beeld is geweest in Zuid-Korea en New York.

Lees de hele column op DUIC.

Trude Maas-De Brouwer

Voorzitter Utrecht Development Board

 


> Aanmelden nieuwsbriefUDB missie » Columns » Utrecht krijgt lef

Richard KraanRichard Kraan INTERVIEW

"Leefbaar, gezond en uitdagend"

“Niet wachten tot problemen ons boven het hoofd groeien. Nu inzetten om Utrecht leefbaar, gezond en uitdagend te houden”. Voor UtrechtDB-lid Richard Kraan is dit het centrale thema. “Werkgelegenheid, voorkomen van uitsluiting, daar moeten we aan werken. Als we slagen, zijn we als stad uniek.”

Vanaf het eerste uur, de oprichting in 2009, draait Richard Kraan mee in de UtrechtDB. Hij was een van de wegbereiders voor het platform dat wil dienen als smeerolie voor samenwerking tussen overheid, bedrijven en opleidingen in de stad Utrecht.

> Lees het hele interview   > Alle interviews

Utrecht