Ode aan Utrecht

Het zal het heldere groen wel zijn en het mooie weer. Maar hoe dan ook: we kunnen best trots zijn op onze stad. Helaas greep de FC naast de beker. Dat is wel een smetje op ons blazoen natuurlijk, na zo'n mooi seizoen. Maar dat belemmert de club niet om veel beweging in de wijken te brengen. FC Utrecht kijkt verder dan de aspirant-spitsen van 10 of 11 jaar. Juist de niet zo watervlugge 60'ers worden in beweging gebracht met gerichte programma's. Gezond leven is het motto. Een voetbal-actie om voor te juichen. Een andere beker waard?

Lees de hele column op DUIC.

Trude Maas-De Brouwer

Voorzitter Utrecht Development Board

 


> Aanmelden nieuwsbriefUtrecht Development Board » Columns » Ode aan Utrecht

Richard KraanRichard Kraan INTERVIEW

"Leefbaar, gezond en uitdagend"

“Niet wachten tot problemen ons boven het hoofd groeien. Nu inzetten om Utrecht leefbaar, gezond en uitdagend te houden”. Voor UtrechtDB-lid Richard Kraan is dit het centrale thema. “Werkgelegenheid, voorkomen van uitsluiting, daar moeten we aan werken. Als we slagen, zijn we als stad uniek.”

Vanaf het eerste uur, de oprichting in 2009, draait Richard Kraan mee in de UtrechtDB. Hij was een van de wegbereiders voor het platform dat wil dienen als smeerolie voor samenwerking tussen overheid, bedrijven en opleidingen in de stad Utrecht.

> Lees het hele interview   > Alle interviews