Nicoline Meijer

Nicoline Meijer (1968) is directeur Marketing & Communicatie bij ROC Midden Nederland. "Een van mijn opdrachten is ons roc meer te verbinden met de regio. Samen met onze stakeholders zetten we ons in om studenten zo op te leiden, dat zij straks duurzaam inzetbaar zijn op de arbeidsmarkt en volwaardig kunnen meedraaien in de samenleving. Wij willen de relevantie van het mbo zichtbaar maken en samen bouwen aan een gezonde toekomst waarin iedereen meedoet." Naast haar werkzaamheden bij ROC Midden Nederland is Nicoline bestuurslid bij de Stadsschouwburg Foundation en bij museum- publiekssterrenwacht Sonnenborgh.

Eerder was Nicoline manager marketing & communicatie bij Stichting Utrecht Science Park, verantwoordelijk voor de branding van het gebied, ook in samenwerking met vele partners in stad en regio Utrecht. Daarvoor werkte zij bij de Universiteit Utrecht, en is ze bestuurslid geweest bij Stichting Utrecht Natuurlijk en lid van de Raad van Toezicht van Rasa Muziek en Dans. Nicoline studeerde Italiaanse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Utrecht en woont sinds haar studietijd in Utrecht.Utrecht Development Board » UtrechtDB-leden » Nicoline Meijer

Quinten PeelenQuinten Peelen INTERVIEW

"Meer Utrechts ontwerp in de stad"

“2017 is voor mij het Jaar van De Stijl. Dat biedt een geweldige kans om verhalen te vertellen, Utrecht op de kaart te zetten. Trots te zijn”.

Quinten Peelen, directeur van het K.F. Hein Fonds, voegde zich afgelopen jaar bij de UtrechtDB. Hij ziet eenzelfde motto in beide organisaties: met hart voor de stad, onafhankelijk de kansen verzilveren die in Utrecht liggen.

> Lees het hele interview