Nicoline Meijer

Nicoline Meijer (1968) is directeur Marketing & Communicatie bij ROC Midden Nederland. "Een van mijn opdrachten is ons roc meer te verbinden met de regio. Samen met onze stakeholders zetten we ons in om studenten zo op te leiden, dat zij straks duurzaam inzetbaar zijn op de arbeidsmarkt en volwaardig kunnen meedraaien in de samenleving. Wij willen de relevantie van het mbo zichtbaar maken en samen bouwen aan een gezonde toekomst waarin iedereen meedoet." Naast haar werkzaamheden bij ROC Midden Nederland is Nicoline bestuurslid bij de Stadsschouwburg Foundation en bij museum- publiekssterrenwacht Sonnenborgh.

Eerder was Nicoline manager marketing & communicatie bij Stichting Utrecht Science Park, verantwoordelijk voor de branding van het gebied, ook in samenwerking met vele partners in stad en regio Utrecht. Daarvoor werkte zij bij de Universiteit Utrecht, en is ze bestuurslid geweest bij Stichting Utrecht Natuurlijk en lid van de Raad van Toezicht van Rasa Muziek en Dans. Nicoline studeerde Italiaanse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Utrecht en woont sinds haar studietijd in Utrecht.» » Nicoline Meijer

Quinten PeelenQuinten Peelen INTERVIEW

"De culturele sector is hechter geworden"

Quinten Peelen, directeur K. F. Hein Fonds, ziet na de Corona-verlamming de levenslust van de culturele sector in en om Utrecht opleven. “Ik denk dat we een tijd ingaan van experimenteren, nieuwe vormen. En delen, via open source of fysiek” zegt hij in ons interview bij vertrek uit de Utrecht Development Board. “Corona maakt dingen mogelijk die heel moeilijk leken”.

> Lees het hele interview