Met loterijgeld meer hagelslag

Ruim 1,4 miljoen euro vloeit extra naar Utrechtse musea na het Goed Geld Gala van afgelopen week. Dat geld stroomt binnen dankzij onze goklust die een gouden randje krijgt omdat het een deel van ons cultureel leven onderhoudt. Een goed gevoel zal dat geven, een klein restant van ons calvinisme?

Blij zijn bekende musea die al eerder profiteerden van de goede-doelen-loterij. Zoals het Centraal Museum, het Spoorwegmuseum, Museum Catharijneconvent en Museum Speelklok.

Lees de hele column op DUIC.

Trude Maas-De Brouwer

Voorzitter Utrecht Development Board

 


> Aanmelden nieuwsbriefUtrecht Development Board » Met loterijgeld meer hagelslag

Richard KraanRichard Kraan INTERVIEW

"Leefbaar, gezond en uitdagend"

“Niet wachten tot problemen ons boven het hoofd groeien. Nu inzetten om Utrecht leefbaar, gezond en uitdagend te houden”. Voor UtrechtDB-lid Richard Kraan is dit het centrale thema. “Werkgelegenheid, voorkomen van uitsluiting, daar moeten we aan werken. Als we slagen, zijn we als stad uniek.”

Vanaf het eerste uur, de oprichting in 2009, draait Richard Kraan mee in de UtrechtDB. Hij was een van de wegbereiders voor het platform dat wil dienen als smeerolie voor samenwerking tussen overheid, bedrijven en opleidingen in de stad Utrecht.

> Lees het hele interview   > Alle interviews