Forzato Utrecht in vier versnellingen

Dit is een pleidooi voor nieuwe Utrechtse kwiekheid. Grijp de kansen voor de regio, help de stad bouwen aan zijn toekomst. 

Nu de gemeenteraadsverkiezingen dichterbij komen, is iedereen ineens met vergezichten bezig. De politici die hun partij (of zichzelf?) willen profileren, en allerlei andere gremia ook. De Utrecht Development Board doet daar opgewekt aan mee. Tenslotte zijn dit de momenten waarop opnieuw over richting wordt nagedacht. Daarna verliezen velen zich meestal helaas weer in de dagelijkse incidenten.

Lees de hele column op DUIC.

 

Trude Maas-De Brouwer
Voorzitter Utrecht Development Board

 


> Aanmelden nieuwsbriefUtrecht Development Board » Forzato Utrecht in vier versnellingen

Richard KraanRichard Kraan INTERVIEW

"Leefbaar, gezond en uitdagend"

“Niet wachten tot problemen ons boven het hoofd groeien. Nu inzetten om Utrecht leefbaar, gezond en uitdagend te houden”. Voor UtrechtDB-lid Richard Kraan is dit het centrale thema. “Werkgelegenheid, voorkomen van uitsluiting, daar moeten we aan werken. Als we slagen, zijn we als stad uniek.”

Vanaf het eerste uur, de oprichting in 2009, draait Richard Kraan mee in de UtrechtDB. Hij was een van de wegbereiders voor het platform dat wil dienen als smeerolie voor samenwerking tussen overheid, bedrijven en opleidingen in de stad Utrecht.

> Lees het hele interview   > Alle interviews