Bieb++: stip op de horizon

Weer een bouwput, weer zooi. Of: ik ben gewoon tegen alles! Wie de discussie over de Bieb++ heeft gevolgd, herkent de verschillende stromingen in de stad.

Eerst de mensen die de bouwputten zat zijn. De draaiende bouwkranen en betonmolens leveren wel prachtige schilderijen op van Jeroen Hermkens. Maar nu het allemaal zo lang duurt worden we ongeduldig. "Utrecht 2030" is geen erg stimulerende slogan. Persoonlijk begin ik dan altijd te rekenen en bedenk of ik dan al dan niet een rollator zal hebben. Hoop dus op aandacht voor voetgangers.

Lees de hele column op DUIC.

Trude Maas-De Brouwer

Voorzitter Utrecht Development Board

 


> Aanmelden nieuwsbriefUDB missie » Columns » Bieb++: stip op de horizon

Richard KraanRichard Kraan INTERVIEW

"Leefbaar, gezond en uitdagend"

“Niet wachten tot problemen ons boven het hoofd groeien. Nu inzetten om Utrecht leefbaar, gezond en uitdagend te houden”. Voor UtrechtDB-lid Richard Kraan is dit het centrale thema. “Werkgelegenheid, voorkomen van uitsluiting, daar moeten we aan werken. Als we slagen, zijn we als stad uniek.”

Vanaf het eerste uur, de oprichting in 2009, draait Richard Kraan mee in de UtrechtDB. Hij was een van de wegbereiders voor het platform dat wil dienen als smeerolie voor samenwerking tussen overheid, bedrijven en opleidingen in de stad Utrecht.

> Lees het hele interview   > Alle interviews

Utrecht