Rien Nagel

Rien Nagel (1963) is bestuurder. Hij heeft een lange loopbaan achter de rug met daarin directiefuncties in het Nederlandse bankbedrijf van de Rabobank. Voor dat deel van de bank was hij van 2013 tot 2017 eindverantwoordelijk en tevens lid van de raad van bestuur. Op dit moment is hij als bestuurder, adviseur en toezichthouder actief voor verschillende instellingen in de profit- en not-for-profit sector. Al jaren is Nagel betrokken bij projecten in ontwikkelingslanden. In Utrecht maakt hij deel uit van de Raad van Toezicht bij het Utrechts Landschap en is hij lid van de Utrecht Development Board. Nagel is getrouwd en heeft twee dochters en een zoon.Utrecht Development Board » UtrechtDB-leden » Rien Nagel

Quinten PeelenQuinten Peelen INTERVIEW

"Meer Utrechts ontwerp in de stad"

“2017 is voor mij het Jaar van De Stijl. Dat biedt een geweldige kans om verhalen te vertellen, Utrecht op de kaart te zetten. Trots te zijn”.

Quinten Peelen, directeur van het K.F. Hein Fonds, voegde zich afgelopen jaar bij de UtrechtDB. Hij ziet eenzelfde motto in beide organisaties: met hart voor de stad, onafhankelijk de kansen verzilveren die in Utrecht liggen.

> Lees het hele interview