Rien Nagel

Rien Nagel (1963) is bestuurder. Hij heeft een lange loopbaan achter de rug met daarin directiefuncties in het Nederlandse bankbedrijf van de Rabobank. Voor dat deel van de bank was hij van 2013 tot 2017 eindverantwoordelijk en tevens lid van de raad van bestuur. Op dit moment is hij als bestuurder, adviseur en toezichthouder actief voor verschillende instellingen in de profit- en not-for-profit sector. Al jaren is Nagel betrokken bij projecten in ontwikkelingslanden. In Utrecht maakt hij deel uit van de Raad van Toezicht bij het Utrechts Landschap en is hij lid van de Utrecht Development Board. Nagel is getrouwd en heeft twee dochters en een zoon.» » Rien Nagel

Richard KraanRichard Kraan INTERVIEW

"Leefbaar, gezond en uitdagend"

“Niet wachten tot problemen ons boven het hoofd groeien. Nu inzetten om Utrecht leefbaar, gezond en uitdagend te houden”. Voor UtrechtDB-lid Richard Kraan is dit het centrale thema. “Werkgelegenheid, voorkomen van uitsluiting, daar moeten we aan werken. Als we slagen, zijn we als stad uniek.”

Vanaf het eerste uur, de oprichting in 2009, draait Richard Kraan mee in de UtrechtDB. Hij was een van de wegbereiders voor het platform dat wil dienen als smeerolie voor samenwerking tussen overheid, bedrijven en opleidingen in de stad Utrecht.

> Lees het hele interview   > Alle interviews